delivering smart recruitment

High-volume hiring. Expert headhunting. 

szolgáltatásaink

Toborzás-kiválasztás

Olyan alkalmazottakra van szüksége, akik megfelelnek cége szakmai igényeinek és szervezeti kultúrájának, de nincs ideje megtalálni őket? Mondja el, milyen kollégát keres, és mi megtaláljuk Önnek!

Sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunknak, átfogó belső adatbázisunknak és külső forrásainknak köszönhetően meg tudjuk találni az ideális jelöltet. Szolgáltatásunkkal időt és energiát takarítunk meg Önnek, amit cége további fejlesztésére fordíthat.

A kiválasztási folyamat mélyreható interjút, a nyelvi és szakmai ismeretek felmérését, esetleg a személyiségjellemzőket vizsgáló pszichodiagnosztikát foglal magában. Tanácsadóink partnerként működnek együtt Önnel a keresés és a kiválasztás során. A pozíciók alapos megismerése után folyamatos visszajelzést nyújtanak a keresés eredményeiről, támogatják a kapcsolattartást a jelöltekkel, így a folyamat minden egyes szakasza áttekinthetővé válik.

Executive Search

Az Executive search vagy fejvadászat a toborzás-kiválasztás egy speciális változata. A szolgáltatás nemcsak felsővezetői profilok, hanem minden olyan magasan képzett szakértői profil betöltésére összpontosít, ahol a megfelelő jelölthöz való eljutás komolyabb kihívást jelent. A fejvadászatot igénylő projektek gyakori jellemzője, hogy a keresés bizalmas.Outplacement - gondoskodó
elbocsátás

Létszámleépítés előtt áll? Szeretné felkészíteni az alkalmazottakat a munkaerő-piaci jelenlétükre? Segítünk Önnek!

A kiszámíthatatlan gazdasági környezet, a visszaesés néha szerkezeti átalakításokra kényszeríti a vállalatokat, ami alkalmazotti létszámuk leépítésével jár.
Szerencsére van lehetőség felelősségteljesen és felkészülten reagálni erre a helyzetre!

Hozzáértő szakmai segítség bevonásával megkönnyíthetik a munkavállalóik helyzetét, hogy minél hamarabb megtalálják új helyüket.

Amit kínálunk:

– Személyre szabott szakmai tanácsadás – hiszen a pozíció szintjétől, a tapasztalati évek számától, életkortól, élethelyzettől függően minden érintettnek más és más területen lehet szüksége hatékony segítségre.

– Szolgáltatási csomagunkat 7 modulra osztva állítottuk össze, melyből minden érintett saját maga választhatja ki, hogy mire van szüksége, mit kíván igénybe venni.

– Az egyénenként igénybe vehető modulok száma nem korlátozott. Lehet olyan résztvevő a programban, aki számára csak néhány modul érdekes, és olyan is, aki mindegyiken szívesen részt venne.

Ezzel a rugalmassággal a valódi, személyre szabott támogatást kaphatja meg minden érintett.

A modulok 3 csoportos, minimum 5 fős létszámtól induló elméleti és gyakorlati tréningekből, illetve 4 személyes, egyénre szabott, különböző témájú tanácsadásból állnak.

Csoportos tanácsadás - min. 5 főtől

1. Álláskeresés 1.0 – A sikeres álláskeresés alapjai egy világjárvány idején és azután
2. Álláskeresés 2.0 – Karriertervezés: hogyan lesz az elbocsátásból lehetőség?
3. Toborzás-kiválasztási trendek, módszerek magasabb szintű pozícióknál – Mire érdemes készülni? Pl. mit jelent a kompetencia alapú interjúztatás?

Egyéni tanácsadás

4. Személyes konzultáció – egyéni vonatkozások, lehetséges jövőkép
5. Önéletrajz írás
6. Próba interjú – magyar és angol nyelven egyaránt, részletes visszajelzéssel
7. Folyamatos, adott pályázatra szabott konzultáció

Csapatunkban szakpszichológusi és coach végzetségű kollégák dolgoznak. Az outplacement szolgáltatásunk keretében coaching szolgáltatást is nyújtunk partnerünknek.

Recruitment - interjú technika
tréning

Recruitment, illetve interjú technika tréningjeinket olyan vállalati HR szakemberknek és szakmai vezetőknek ajánljuk, akik még tapasztalatlanok a toborzás-kiválasztás világában.

Mit jelent a strukturált interjúvezetés, miért érdemes alkalmazni? Hogyan lehetséges a jelölteket összehasonlítani objektív szempontok mentén? Ki kell-e zárni a szubjektív benyomásokat a kiválasztási folyamatból? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a Manuvia Expert Recruitment tréningje.

A tréning célja egy objektív interjú struktúra kialakítása valamint a kompetencia alapú interjútechnika megértése és elsajátítása. A kompetencia alapú interjú a strukturált interjúk egyik típusa, ahol az interjúztató célzott kérdései a munkakör sikeres betöltése szempontjából fontos szervezeti kompetenciák feltérképezésére irányulnak. Az interjúztató szisztematikusan építi fel a kérdések sorrendjét, hogy hiteles képet kaphasson a pályázó adott kompetenciával kapcsolatos erősségeiről és gyengeségeiről.

On-site Recruitment

Az On-site Recruitment jó megoldás lehet, amennyiben rövid idő alatt nagy volumenű munkaerő felvételére van szüksége, vagy hosszú távon sok szakértői pozíció betöltéséről van szó. Amit kínálunk:

Toborzás-kiválasztási tanácsadó on-site kihelyezését teljes munkaidőben, dedikáltan a cég recruitment projektjén dolgozva.

A toborzás támogatását a budapesti irodából: amennyiben az On-site tanácsadónak kiegészítő segítségre van szüksége potenciális jelöltek felkutatásához, mindig támaszkodhat a budapesti irodára és annak infrastruktújára (adatbázisok, social media csatornák, stb.) munkája ellátásához.

A munkavégzéshez szükséges infrastruktúra biztosítását: a kihelyezett tanácsadó a Manuvia által biztosított laptopot és mobiltelefont használja a projekt időtartama alatt.

Pszichodiagnosztika

Kérés esetén biztosítani tudjuk a jelöltek pszichodiagnosztikai felmérését is. Ennek kapcsán a német tulajdonú cut-e a partnerünk. A cut-e online elérhető, számos választható modulból álló kérdőívet kínál, amelyek alapján a HR szakemberek és szakmai vezetők megalapozott döntést hozhatnak a jelölt pszichometriai jellemzői, numerikus, verbális és absztrakciós készségei, valamint személyiségbeli, motivációs háttere alapján.

így dolgozunk

Gyorsan reagálunk

Pontos igényfelmérés. Kidolgozott recruitment stratégia. Dedikált csapat.


Fontosak a részletek

Megismerjük az ügyfelet. A pozíciót, a karrierlehetőségeket. Hogy miért jó ott dolgozni.


Tanácsadói tevékenység

Munkaerőpiaci és iparági ismeretek. Benchmarking. Hosszú távú, stratégiai partnerkapcsolat.


Jelölt forrásaink

Adatbázisok. Social media. EU-s és EU-n kívüli keresések. Kiterjedt kapcsolatrendszer. Direkt fejvadászat.


Projektkövetés

Felelősségvállalás. Kölcsönös visszajelzés. Státusz riportok. Folyamatos kapcsolattartás.

Közös siker

Kompetens iránymutatás. Túllendülünk a nehézségeken. Win-win megoldások.

referenciáink

Ajánlat kérése